lauantai 29. heinäkuuta 2017

Alakerran pikkuinen eteisvälikkö ja räpsyjä sieltä täältä


Mainitsinkin viime postauksessa miten se alakerran pieni eteishuone otti remontin suhteen kohtuuttoman paljon aikaa kokoonsa nähden. Pelkästään tuollaisen epätasaisen seinän maalaaminen oli ihan tavattoman aikaavievää hommaa. Hetkittäin piti hakea jopa ihan vesiväripensseliä avuksi, että sai kaikkiin syvimpiinkin koloihin maalia ja pinnasta tasaisen näköisen. Kuitenkin nyt valmiiksi maalattuna se on ihan hyvän näköinen, kannatti nähdä vaivaa. Vielä tuon toisen oven maalaamisen ja sitten niitä listoja ja kotelointeja sun mitälie muita hommia vaatii tämäkin "pikkuhuone", mutta ei enää ihan valtavaa urakkaa tässäkään.




Tuo "tiiliverhoiltu" ovi oli melkoinen katastrofi. Meinasimme ensin maalata senkin, mutta siinä oli jotakin ruuvin reikiä ja muita jälkiä, ja olisi vaatinut kittaamista ja hiomista. Onneksi muistin tuon D-C-Fix-tapetin jota joskus ostimme tarjouksesta, sillä sai hyvin tuunattua hiukan persoonallisempaan tyyliin tuonkin oven. Maalasin vain saranat ja kahvan. Hivenen haasteellinen se oli laittaa, mutta yllättävän tasaiseksi sain lopputuloksen kun ei siihen jäänyt lainkaan ryttyjä tai kuplia. Aiemmin laitimme isimiehen kanssa tuota D-C-Fixiä yhteen pöytään, ja silloin se tuntui niin tuskaiselta, että tuumasin ettei enää koskaan mitään vastaavaa. Noh, pitipä sitten kuitenkin joutua samoihin hommiin uudelleen, mutta ollaan kyllä tyytyväisiä lopputulokseen.





Hiukan pieniä sisustus-/somistusjuttuja tuohonkin tilaan...






...ja hiukan sisustusjuttuja muistakin tiloista...

Leffahuoneesta;






Minun ompelukulmauksestani;











Sekä vielä pari hassua Touhuhäärättären leikkitilasta;





Tuon kellon muuten tuunasin, se tilattiin ja oli mennyt kuljetuksessa iha säpäleiksi. Aikani sitä sitten katselin ja harmittelin, mutta sitten tartuin pikaliimaan ja kimallepurkkiin, ja tuollainen siitä tuli.



Laittelen tuosta leikkitilasta vielä ihan oman postauksensa erikseen kun saan räpsittyä kuvia kameraan ja siirrettyä ne koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti