torstai 20. marraskuuta 2014

Menneen viikonlopun messuhuumaa ja yllätetyn riemunkiljaus postilaatikolla


Viime viikonloppuna Tampereella Messu- ja urheilukeskuksessa järjestettiin Suomen Kädentaidot-messut. Messut on kolmepäiväiset, perjantaista sunnuntaihin, ja me äitini kanssa ryysimme paikalle lauantai-päiväksi. (Mies kierteli sillä välin lähialueen kauppoja) 

Messuista on muodostunut jonkinasteinen perinne itselleni, haluaisin kovasti mukaan tuohon hulinaan joka vuosi. :) Kova tunkuhan siellä on, mutta rennolla asenteella ja kiireettä mukana kyllä pärjää. Bussikuljetuksilla liikkuvat käsityöläisryhmät joskus rynnivät ja tönivät kiireessään, jotta kerkeisivät nähdä kaiken mahdollisen ennen kuin bussikyyti lähtee ja jättää. Me ehdimme hyvin kiertää äidin kanssa kaikki kolme hallia, ja teimme hieman löytöjäkin. Niistä lisää hieman tuonnempana... (=alempana, heh...)


Tässä muutamia ostoskasseistani löytyneitä käyntikortteja ja mainoksia...



...ja tässä niitä löytöjäni. :)


Kuten huomata saattaa, lankahankintojeni määrä jäi tällä kertaa hämmentävän vähäiseksi. Yksi (1) kerä. Siis YKSI! Hyvin harvinaista moinen. Ehkä keskityin enemmän katselemaan vaan jotakin lapsi-juttuja, vaatteita ja leluja. Noh, tuommoisia hankintoja joka tapauksessa tuli tehtyä. 

Kaikki nuo kortit ostin lapsen huoneeseen, Paapolta (klik klik) 

Piparimuotit nalle ja traktori on Pläkkyrimestari Pentti Tuomisen tekemiä. (Voi sitä valikoimaa, oli hiukan vaikeuksia päättää mitkä kaksi valkkaan.)

Harmaa koirapipo on ostettu mamaGolta http://www.mamago.fi/
(tästä pääsee suoraan nettikauppaan) Kuosi huvitti ja eiköhän vauva piponkin tarvitse. :)

Puinen "palikkatesti", tuo tuommoinen koottava lelu on konstikkaalta Mietin eri lelujen välillä jonnin aikaa, mutta päädyin tuohon kun siinä on kivat ja värikkäät kuvat. Hauska nähdä yhdisteleekö lapsi aikoinaan seepralle vaikkapa kirahvin päätä vai miten sujuu eläinten kokoaminen... :)

Tuo Regian lankakerä on riikkapiikkan myyntipöydästä. Ihastuin kirkkaisiin väreihin, ehkäpä itselle ihan perussukkaa tuosta kunhan saan nyt jonossa olevat ensin puikoteltua valmiiksi. :)

Tikkerperiltä ostin tuon punaisen pöllö-katselulelun vaunuihin kiinnitettäväksi.

Tuo söpö-kuosinen keltainen paita on Sampsukalta ostettu. Aivan valtavan ihania kuoseja, paljon erilaisia värikkäitä ja suloisia lasten vaatteita. Tykkäsin ihan hirmu paljon, ja kunhan lapsi kasvaa, niin voi olla että jotain kivaa tulee joskus tilattua verkkokaupan puolelta. Ui että, joitakin tyttöjen tunikamekkojakin oli niin suloisilla kankailla, että ihailimme niitä kilpaa äitini kanssa. Ja pojille paitoja ja housuja ja voi et-tääää... :D

Sellainen mieleenjäänyt koju oli myöskin koruja myynyt Vernada. Siinä vaiheessa messuja olin jo niin väsynyt ja särkyinen tämän pallomahani kanssa, etten oikein jaksanut katsella ja valkkailla ja vertailla koruja, mutta otin esitteen mukaani ja päätin palata puodin koruihin kotona netin kautta. Niin sitten teinkin, ja kyllähän sieltä mieleinen koru löytyi, joten laitin tilauksen menemään. :)


Messuilta sai myös ilmaiseksi joitakin Novitan lehtiä, sekä tämän (hienosti sivuttain laittamassani kuvassa komeilevan) Eiran langat-lehden.



Lankaesittelyiden lisäksi lehdestä löytyy muutamia neuleohjeita, joista ensimmäisenä silmiini osui tämä Ornamentti. Tuollaiset kirjoneulesukatkin voisi joskus väkertää kun keksin vain kivat langat. Onhan nuokin värit kyllä ihan kivat, mutta voisi kokeilla vaikkapa oranssia ja mustaa, tai vihreää ja keltaista. Tai ihan mitä vaan mieleen nyt sattuu tulemaan, enpä viitsi luetella. :)



Niin siitä tämän aamuisesta postinhakureissusta!
Mainitsin siitä Vernadasta ja niistä koruista, katsokaa mitä laatikossa oli mainospostin seassa;



Ne tilauskorut tuli jo!!! Ensin lipsahti pieni riemunkiljaus, ja hymy (se sellainen mielipuolisen virne) säilyi kasvoilla pitkään. Miten kauniisti pakattukin, voi sentään...



Ja kääritty kuplamuoviin että tulee siististi perille asti.



Kaulakoru in action. Olin niin tohkeissani etten huomannut ottaa toista kuvaa sydämen kääntöpuolesta, Siellä lukee NEVER EVER GIVE UP



Ja in action myös rannekoru. Tekstiksi valitsin ELÄ. NAURA. RAKASTA



Sellaisia hankintoja. Tykkään kyllä isosti. :) 

Ihan yhtä isosti en tykkää siitä, että nyt kun lopettelen tän postauksen, vuoroaan odottaa tiskikoneen tyhjennys ja uusi täyttö, ja keittiön pöydälle ilmestyneen rytöläjän läpikäyminen, järjestäminen ja siivous. Ja ruuanlaitto, ajattelin lähteä villisti askartelemaan jauheliha-makaronilaatikkoa. Nooh, toisaalta, noiden touhujen jälkeen saa taas oikasta sohvalle ja jatkaa neuloosia... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti