torstai 27. marraskuuta 2014

"Teille on saapunut suurikokoinen lähetys..."


Jokin aika sitten täytimme tukihakemuksia netissä Kelan sivuilla, muunmuassa äitiysavustuksesta. Päätimme rahan (140€) sijaan ottaa pakkauksen. Parisen viikkoa siinä suunnilleen meni kunnes paketin sai hakea postista.


Laatikko laatikossa. :)
Tuossa laatikossa on tuollainen sukupuu johon voi kirjoittaa sukulaisten nimet.
Ajattelin kylläkin antaa lapsen piirtää noihin pallukoihin sukulaisten kuvia, voihan niihin viereen kirjoittaa kuka kukin on. Noh, aika näyttää mitä keksitään. :)



Tässä lista pakkauksen sisällöstä. Mielestäni melkolailla kattavasti kaikkea. Hiukanhan tuo sisältö ja kuosit aina vaihtelee, mutta olen ihan tyytyväinen tämän vuoden pakkaukseen.



Niitä bodyjä... Ainoastaan tuo luonnonvalkoinen päälimmäinen ja pienin body on käännettävillä hihoilla ja kietaisusidonnalla. Olisi ollut mukava jos olisi ollut vaikka pari-kolme tällaista bodyä, ne kun on kuitenkin helpoimpia ihan pienen vauvan kanssa. Toisaalta, äkkiähän se siitä kasvaa, ja pakkauksessa riittää sisältöä pidemmälle ajalle kun vain ensimmäisiin parin-kolmeen vauva-kuukauteen. Kuoseista viehätyin eniten tuosta oranssi-valkoisesta aaltoraidasta.



Loput kaksi bodyä ja kahdet viisistä potkareista. Näistä kyllä tykkään kaikista. Tuo valkoinen pienempi body on ihan perus ja yksivärinen, mutta jotenkin kiva sekin. Kovin pikkuinen. :) Tuo käpykuosi isommassa bodyssä on kiva, ja tykkään tuosta pallobodystä. Ehkä vähän retro, suloinen.



Loput kolmet potkarit. Näistä mikään ei erityisesti sytyttänyt, mutta ihan kivoja kuitenkin. Tuo pieni valko-vihreä raitapotkari on jotenkin kovin hempeä. Ja pieni. Sitten sen näkee onko pieni vai sopiva vai suuri kun saadaan vauva maailmaan ja nähdään millä mitoilla sieltä tullaan. :)



Puolipotkareita neljät, pienet harmaat ja vaaleankeltaiset on varvasosilla varustetut, violetit ja tummemman harmaat on avoimilla lahkeilla. Näistä nuo pienet harmaat on jostain syystä mun lempparit. :) En tiedä mikä niissä nyt niin suloista on, mutta tykkään kovasti.



Kaksi potkupukua. Näitä ajattelin lähinnä yökkäreiksi, mutta voihan niitä muutenkin pitää.



Villahaalari ja kevyttoppahaalari. Tuo villis on ihana! Se on kiva pukea viileämmillä keleillä lämmittämään haalarin alle. Ja tuossa kevyttopassa on käännettävät hihat ja lahkeet, sekin on kiva juttu. Vähän näissä joissain vaatteissa muuten hennoo olla sitä Putouksen Salme Pasi-hahmoa... ;D Sillai kai.



Kolme myssyä, kahdet sukat ja kahdet lapaset.



Sukkikset, harsoliinat (2kpl), kestovaippa ja kaksi lisäimua ja huppupyyhe.



Alus- ja pussilakanat, peitto ja peitoksi avattava makuupussi. Tuo pussilakanan ötökkäkuosi on söpö.



Toppahaalari, toppatöppöset ja topparukkaset.



Haalarin kuosista lähempi kuva,
"Hyppää, hyppää hytkytassu, hyppää, hyppää hytkymassu. Sinä senkin syli-hassu." :)



Ruokalappu, kuolalappu, patjasuojus ja patja. Kun tuosta laatikosta siis saa vauvalle tehtyä pienen ensisängyn. :)



Vaatteiden lisäksi pakkauksessa oli pieni pussi josta löytyi vielä lisää kaikkea pientä tarpeellista.



Sellaista sisältöä tänä vuonna. Aika paljon kaikenlaista, ja ihan kivoja vaatteita kaikenkaikkiaan. Uskon kyllä, että en olisi sillä rahasummalla välttämättä saanut hankittua kaikkea tätä mitä paketissa on, toki varmaan kirppareilta melko paljon kaikkia hyväkuntoisia vaatteita saa, (varsinkin näin pienissä kokomitoissa) mutta nämä on kaikki uusia ja käyttämättömiä. 

Vielä toistaiseksi kaikki saavat olla pakkauksessa säilytyksessä, mutta jonkin ajan jälkeen niitä pitää sitten jo alkaa käyttöönottopestä valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti