keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Vaunut ja vaatteita vauvalle


Meillä oli viime perjantaina kontrollikäynti lääkäriin. Kaikenlaista uutista kuultiin, mutta suurimmaksi osaksi asiat on onneksi ihan hyvin, sekä mulla että vauvalla. <3

Teimme samalla reissulla hiukan hankintoja vauvalle. Turvakaukalo ja vaunut, ja muutama vaate.
Koitin räpsytellä äsken kuvia kun vielä hiukan on päivänvaloa. Kyllä noista jotakin näkee. :)






Tuleva isi valkkasi unikaverinkin vaunu-unille valmiiksi. :D



Ja minä sitte valkkasin toisenlaisen toisiin vaunuihin.





Ostimme kahdet eri vaunut jotta ei tarvitse ryllistellä lumisilla renkailla talon läpi kun nukuttaa vauvaa ulkona terassilla, ja ei tarvitse siellä nostella vaunuja rappusissa. Toisia voidaan säilytellä terassilla, ja ehkä välillä jättää mummilaankin, sielläkin kun voi takapihan terassilla ottaa päiväunet.

Oon ihan hirmu tyytyväinen näihin vaunuihin, vaikka vasta käytössähän sen sitten näkee millaiset ne on. Halusimme vaunuissa olevan paksut ja isot renkaat jotta kulkeminen onnistuu lumella ja epätasaisellakin reitillä. Lisäksi työntöaisa on säädettävä kummassakin, (toisessa heittoaisa) kummassakin kova koppa, ja kummatkin on yhdistelmävaunut. Kummankin mukana tuli hyttys- ja sadesuojat, ja toisessa myös hoitolaukku. Toiseen tilasin netistä hoitolaukun, ei tarvitse talven tuiskuissakaan hulmuttaa hyttyssuojaa tuolla alakorissa. :)


Vielä myöhemmin katsotaan sopivaa sänkyä ja hoitopöytää, kunhan saadaan ensin vauvan huonetta hiukan rakenneltua.


Tälläiset pienet taulut jo väkersin vauvan huoneeseen.



Aloitin neulomaan vaunuihin unisuojaa, tuollaista pientä vilttiä jonka voi huiskasta eteen varjostamaan ja pitämään samalla itikoitakin poissa kun vauva nukkuu. Monesti näkee niitä harsoja käytettävän tuossa, mutta ajattelin, että joku muu systeemi olisi kivempi. Saas nähdä mitä tuosta sitten olen mieltä kun valmistuu, saattakin olla, että käännyn niihin harsoihin... :D Joku suoja kuitenkin olisi hyvä olla ihan auringoltakin, ja tietty lapsikin voi nukahtaa paremmin kun peitetään hiukan näkyvistä sitä kaikkea mielenkiintoista mitä ympärillä tapahtuu, malttaa sitten alkaa nukkua. Toivottavasti. :)



Tuossa vielä muutama vaate jotka ostimme, ruskeat samettiset potkarit, ruskea raitabody, violetti tähtikuvioinen haalari, ja kirjava paita. Se onkin jo hiukan isompaa kokoa, mutta kuosi oli niin kiva ja hinta halpa, että päätin ostaa. Lisäksi sitten nappasin muutaman kestovaipan kokeiltavaksi.





Meillä aloitellaan pian kylppäriremppaa. 
Taas sitä valintojen vaikeutta kaupassa kun niitä eri laattoja valkkaillaan... 
Voi hyvänen aika. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti