lauantai 31. tammikuuta 2015

Kauan kaivattu pesukone!


Niinku josku aiemmin kerroinki, me ollaan lokakuun alusta asti pesty pyykit mun vanhempien luona. Nyt lopultaki onneks putkipojat pääsi paikalle, ja me saatii oma pesukone käyttöön! Ja mä oon koittanu ahkeroida vauvan vaatteiden/ vaippojen/ harsoliinojen/ petivaatteiden/ pyyhkeiden yms pestävien parissa. Melkein voiton puolella jo, ja urakka jatkuu noiden minimaalisen pienien vaatteiden viikkaamisella kuhan kuivuvat.

Noh, tässä nyt muutama pikanen räpsäsy kodinoitohuoneesta...


Paitsi siis tää, tää ovi on suihkuhuoneen ja pukkarin välissä.



Kodinhoitohuoneen seinään, ikkunan alapuolelle, laitimme miehen kanssa tuommoisia lintuja oksalleen istuskeleen. Mietin erilaisia sisustustarroja, mutta päädyin kuitenkin lopulta tähän lintutarraan. Halusin kylppärin värimaailman pysyvän melkoisen hillittynä, suihkuhuoneeseen valkattujen valkoisten ja mustien laattojen tavoin.



Ikkunan (ja oven) karmit maalataan ja laitetaan joskus ensi kesänä. Ja kattopaneeli ja -listat. Nappasin toiset vaunut kodinhoitohuoneeseen, saa pitää siinä lämpimässä ja heittää tarvittaessa pihalle terassille, jos vauva nukkuu päiväunet vaunuissa ulkona.



Voi maailma, tämä kone on kyllä ahkeroinut jo monta pestävää vaate-erää, ja vielä muutama lisää riittää pestäväksi. Ja varmasti myöhemmin se urakka tulee jatkumaan... :)



Voi miten paljon me jo odotetaan kultapientä kotiin! <3 Mutta malttia malttia, ei kai tässä enää kauaa mene kun vauva on lopulta mahan sijaan sylissä.


2 kommenttia:

  1. Ootte saaneet taas paljon aikaan,tosi nättiä teidän kodihoitohuoneessa on,hyvällä maulla ja rakkaudella sisustettu.Pyykkikone on prikulleen samanlainen kuin meillä.Omme olleet siihen tyytyväisiä.
    Kone on ollut teillä heti tosi toimessa,kun olet oikein urakalla pessyt pyykkiä.
    Hyvä kone kyllä se jaksaa pyykätä.
    Onnellista odotusta,kohta se palkitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä se koti siitä rakentuu, pala kerrallaan. Toi pyykkikone on siis jo vissii viis vuotta vanha, sillon muuttaessa ostettu, ja ku hyvänä on pysyny ja kiltisti palvellu, nii otettii tänne uutee kotii mukaa. Tuolla se o odotellu työvuoroon pääsyä, autotallin nurkassa. Tein siihen ensin sitruunahappopesun kun se niin pitkään sai olla "lomilla", aattelin että ihan hyvä puhdistaa kunnolla ja vasta sitte alkaa pestä vauvan vermeitä. Nyt on onneks kaikki pestynä. :)

      Ja tosiaan, enää ei pitäs kovin kauaa mennä ku saadaan vauva syliin. Voi hyvänen aika! <3

      Poista