sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kultapiänen oma huone


Vauvanhuoneen sisustaminen pääsi hyvään vauhtiin, kun kokosimme tulevan mummin kanssa hoitopöydän ja pinnasängyn jotka isimiehen kanssa kävimme jo aiemmin hakemassa Ikeasta.

Tässä hyvin hämärä ja suttuisen näköinen kuva vauvan huoneesta, ovelta kuvattuna. Halusin jonkinlaisen yövalon jota voimme tarvittaessa käyttää yöaikaan. En haluaisi silloin läiskäistä kirkasta kattoamppua päälle, vaan pitää yöajan hämärämpänä, jotta vauva oppisi ehkä hiukan helpommalla vuorokausirytmiä. Muistin pikkutyttönä saamani karttapallon, ja tiesin sen olevan tallessa vanhempien luona. Ajattelin sen olevan sopiva yövaloksi, riittävän valoisa, mutta kuitenkin himmeä, ei liian kirkas. Ja varmasti myös mielenkiintoinen kunhan ikää tulee tarpeeksi.



Mitenköhän pieneltä vauva mahtaakaan näyttää tuolla sängyssään..? :) Virittelin lakanat ja pinnasuojankin jo valmiiksi.



Saimme ystävän perheeltä mobile-lelun sänkyyn kiinnitettäväksi, pyörii ja soi, uskon että vauva tykkää sitä katsella ja kuunnella. :)



Isimies teippasi sängynpäätyyn tekstitarran muistutukseksi, jottei hyvänyönsuukot koskaan unohtuisi.



Nämä suloiset Sophie the Giraffe-lelut oli vaan ihan pakko ostaa, niin suloisina ne hymyilivät kaupan hyllyssä. Purulelu vinkuu ja pehmolelu helisee. Katsotaan mitä vauva tykkää ja pääseekö pikku-kirahvi nakerrettavaksi. :)



Sängyn päätyseinälle halusin pienen hyllyn kuvia varten. Katsotaan mitä kuvia sinne myöhemmin valikoituu, nyt laitin Muumien Pikku Myy-kortin ja palasen Kiurujen yö-tapettia joka aikoinaan paljastui parin muun tapetin alta meidän makuuhuoneen seinästä. Siitä on hauska myöhemmin kertoa vauvalle, mitä kaikkea isi ja äiti teki ja touhusi täällä talolla odotusaikana. :)



Sängyn vierestä otin kuvan hoitopöydän suuntaan, huoneen oven viereistä seinää kohti. Vanhempieni luota saatiin nojatuoli. Ehkäpä siinä tule imetettyä vauvaa, ja varmaankin myös luettua iltasatuja.



Hoitopöydän laatikoihin tulee vielä lisää täytettä, kunhan saan pestyä lisää vauvan vaatteita. (Ensi viikolla pitäisi putkipoikien keretä jatkamaan remonttia, ja saadaan lopultakin pyykkikone käyttöön, viimeiset neljä kuukautta onkin piinattu äitiä pyykkivuorillamme.) Alatasolle ostettiin kolme laatikkoa joihin laitetaan vaipat.



Hoitopöydän päällitason laatikosta löytyy tarvikkeita, kynsisakset, hiusharja, hoitovoide, pumpulipuikkoja... Pilvi-kuosisen hoitoalustan tilasin netistä. Ja tuo hymyilevä aurinko-kuva piti ottaa talteen, niin vauva saa sitten virnuilla sille. :)



Vaatekaappien oviin kaipasin myös hiukan piristystä, ja laitimme tuollaisia pöllöjä siihen pelleilemään.





Neulomiset on ollut hiukan katkolla ku sormeni turposi niin kovin että kävi kivuliaaksi moinen tikuttelu. Hiukan paksummilla puikoilla ja langoilla olen sentään saanut hiukan jotakin aikaan.
Tämmöisen hupullisen toukkapussin sain neulottua.




Ja tästä ihanan pehmeästä Merino-langasta olin kovin tohkeissani.




Siitä sain valmiiksi pienet tossut, jotka jätin hoitopöydälle odottelemaan käyttäjän kotiintuloa. <3


2 kommenttia:

  1. Oi kuinka kiva vauanhuone onkaan.Olette sen mukavasti suunnitelleet ja sisustaneet,kyllä sinne kelpaa vauan tulla ,paljon löytyy virikettä ja elementtiä joka Pikku-Tulokasta varmaan kiinnostaa.Kaikesta näkee kuinka rakastettu ja tervetullut Hän -Pikkuinen on.Mekin toivotamme täältä:Tervetuloa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos paljon. Ja kyllähän se tosiaan niin on, että isi ja äiti odottavat jo kovasti pienen kotiintuloa. Sanat ei riitä kertomaan miten rakas ja tärkeä, toivottu ja odotettu hän on. <3

      Poista