maanantai 12. tammikuuta 2015

Tankoja ja nipsuja ja renkaita ja verhoja


Nyt on kaikkialla verhotangot ja verhot paikoillaan!

Vauvan huoneeseen laitettiin tämä eri puna/lila/violetti-sävyinen verho, jonka aikoinaan ostin kankaana Jyskistä ja ompelin verhoiksi vanhan asuntomme keittiöön. Nyt se jotenkin vaikutti sopivan vauvanhuoneen väreihin, ja kuviokin on ihan kiva, joten sinne vaan roikkumaan. :)



Keittiössä kerkesinkin jo hetken roikottaa toisenlaista verhoa, mutta kun Jyskistä kynnysmattoa hakiessa vastaan tuli tälläiset (ja tarjouksessaki vielä!), niin toinen verho sai väistyä tieltä. Mietin, että joskus jos jaksan ja ehdin, voisin ommella tuon ikkunan edessä olevan verhon jotenkin lyhyemmäksi, mutta roikkukoon nyt noin, enää ei energiaa riitä moisiin kun päivät menee pääsääntöisesti makaillessa. Oven edessä saakin roikkua tuollaisenaan.



Ja loput tapetitkin saatiin paikoilleen, tälläinen valikoitui keittiön puolelle siihen miehen rakentamaan väliseinään. Äitini oli joskus muutama vuosi sitten ostanut tätä, aikeissa laittaa sitä heillä kotona johonkin seinään, mutta olikin lopulta päätynyt toisenlaiseen kuviotapettiin, ja jättänyt tämän korjuun. Ja nyt se sitten pääsi meidän seinään! Jännä miten kaikissa toistuu kuin vahingossa sama värimaailma. No, toki kivahan se niin on, on yhtenäisemmän näköistä kun meilläkin on melko avointa tilaa jonkin verran.




Otan taas kylkiasentoa sänkyyn ja lepäilen vähän. (Ihan ku ois koko päivän ahkeroinut, mutta eeeei, tämä postaus oli suurin urotyöni tälle päivää...)

Terveisin Se isokokoinen täti
Intiaaninimeltään Kävelee hassusti 
;D

Joo, ei o iskias- ja liitoskivut helpottaneet, mutta kyllä tämä loppuaika tässä menee, lepäillen ja huilien, nukkuen ja torkkuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti